Завантаження...

Бізнес-ідеї для невеликого міста

Багато хто вважає, що починати розвивати власну справу в маленькому містечку абсолютно безперспективна задумка, яка не тільки не принесе прибутку, а й спричинить собою збитки. Насправді це зовсім не так, і існують найрізноманітніші бізнес-ідеї для маленького міста, на реалізацію яких знадобиться всього лише бажання працювати і зовсім вже невеликий капітал для старту. Тим більше що в таких умовах вам не доведеться витрачатися на рекламну кампанію, адже вся інформація про вашу роботу може бути передана в усній формі від однієї людини до іншої. Можна, звичайно, просто придбати франшизу вже працюючого бізнесу, організувавши комерційне підприємство, яке, наприклад, буде торгувати продукцією компанії-франчайзера. Ось тільки франшиза для маленького міста далеко не завжди успішний варіант, який потрібно уважно прорахувати, задіявши консультантів з франчайзингу. Так що, якщо ви новачок в цій справі, то можете зупинитися на інших способах отримання стабільного доходу.

В’язання на замовлення

Найбільш очевидний спосіб заробітку для рукодільниці це застосування своїх умінь на практиці і з користю для бюджету. Тепер можна не зупинятися на одному лише своєму гардеробі, пропонуючи в’язати речі на замовлення іншим людям.

Переваги:

  • можливість займатися улюбленою справою
  • маленький розмір стартового капіталу
  • відсутність обмежень для вашої фантазії

Головне, що потрібно для розвитку вашої маленької компанії це трохи оригінальності у вашій роботі. Адже мова йде про ручну роботу, яка, в першу чергу, завжди вважалася ексклюзивом. Так що, починаючи свій бізнес, в першу чергу вам належить підключити фантазію, пропонуючи своїм клієнтам в’язані речі різних фасонів і кольорів, прикрашені оригінальними візерунками. Тільки важливо пам’ятати, що ключове слово у вашій роботі це індивідуальність кожної моделі, зшитою на замовлення. Спочатку ця ідея вам буде приносити невеликий прибуток. Але в подальшому вас неодмінно буде чекати успіх на цьому терені, адже в’язання на замовлення досить непоганий бізнес в маленькому місті. І коли це буде вже повноцінна компанія, в якій не вистачає тільки співробітників, можна найняти команду професіоналів, пояснивши основний принцип роботи.

Чоловік в будинку

Ще один варіант бізнес-ідеї для маленького міста це «чоловік на годину» або «чоловік в будинку». Назву своєї компанії або підприємства можна підібрати будь-яке, головне, щоб вона відображало суть вашої роботи.
Неважливо, де ви будете розвивати свою справу, в мегаполісі або ж в умовах невеликого міста, далеко не в кожному будинку є чоловік, а ось допомога у виконанні ряду домашніх обов’язків потрібна завжди. Так що, якщо ви майстер на всі руки, то можна приступати до реалізації своєї мрії відкрити бізнес в маленькому місті, власну справу, яка з часом почне приносити хороший дохід. Спочатку ви зможете працювати самостійно, поступово наймаючи кваліфікований персонал для розширення кола послуг, що надаються.
Варто відзначити, що якщо у вас є стартовий капітал, то ваші вміння виконувати по дому «чоловічу роботу» можуть і зовсім не знадобитися. Ви зможете відразу ж відкрити приватне підприємство, зареєструвавши його відповідно до законодавства.
Після цього відразу ж наймаєте кваліфікованих працівників, і приступаєте до виконання замовлень, обсяг яких з часом буде збільшуватися.

Оформлення залів для проведення урочистих заходів

Далеко не завжди наше життя складається з одних тільки буднів, які не приносять радості і емоційної розрядки. Адже душі хочеться свята, навіть по самому незначному приводу. А щоб це свято вийшло досконалим, потрібно подбати про оформлення приміщення, в якому він буде проводитися. Саме про це вам і доведеться подбати, якщо ви креативна і талановита людина, яку цікавлять бізнес ідеї для маленького міста, на реалізацію яких не потрібен капітал.

Нарощування і дизайн нігтів

Наступний спосіб забезпечити себе стабільним заробітком це нарощування і дизайн нігтів, проведення процедур по догляду. На думку експертів, це найкращий маленький бізнес для жінки, адже кожна з них хоче виглядати доглянуто і красиво. Домогтися цього можна, звернувшись за допомогою до майстра-професіонала, який допоможе досягти відмінного результату. Щоб почати розвивати свою справу в цьому напрямку, потрібно буде купити:

  • необхідне обладнання (лампи, фрезери, стерилізатор і т.д.)
  • матеріали (гелі, лаки, акрил і т.д.)
  • аксесуари
  • витратні матеріали

Також необхідно зареєструвати своє підприємство, зняти відповідне приміщення і, можливо, найняти персонал. Останній пункт є обов’язковим, якщо організатор не володіє потрібними вміннями або ж є чоловіком. Салон-перукарня з демократичною ціновою політикою також досить-таки вигідний бізнес в маленькому місті. Ось тільки потрібно буде уважно вивчити ринок попиту і пропозицій. Адже якщо мова йде про містечко на тисячу жителів, де існує вже дві-три перукарень, в кожній з яких є свій манікюрний кабінет, то краще буде залишити цю ідею, підібравши інший варіант.

Декоративні рослини: вирощування і подальший їх продаж

Ще один малий бізнес в маленькому місті, який користується популярністю це вирощування квітів і їх подальший продаж. Особливо, якщо мова йде про якісь екзотичні рослини, які не так просто зустріти в звичайному магазині.
Організація цього джерела доходу не можлива без початкового капіталу і ряду подальших витрат, які в подальшому почнуть окупатися. Для початку вам необхідно буде закупити насіння та саджанці, хорошу землю і якісні добрива.
Ось тільки важливо знати, що крім всіх супутніх матеріалів, щоб організувати бізнес в маленькому місті, вам також знадобиться і просторе приміщення з гарним освітленням, нормальним рівнем вологості і відповідною температурою повітря. Не обійтися також без деяких знань і великої кількості вільного часу, які ви зможете присвячувати квітам і своєму бізнесу зокрема.

Варіантів багато

Ось такі варіанти можуть зацікавити новачків-підприємців. Наостанок варто уточнити, що якщо ви хочете вибрати для себе іншу справу, то потрібно гарненько все продумати. А взагалі все в ваших руках!

#ідеїдлябізнесу

👉Рекомендуємо: Каталог франшиз | Рейтинги франшиз | Кейси | Новини | Блог | Календар заходів

Ми цінуємо вашу конфіденційність

Наш сайт використовує файли cookie для покращення комунікації з відвідувачами. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie та умовами використання даного сайту.