Завантаження...

3 секрети успішного контент-маркетингу франчайзингу

Хоча контент-маркетинг може принести великі вигоди, він може стати і проблемою для будь-якого бізнесу. Ця стратегія може бути особливо складною для франчайзингових компаній. І хоча ваша сьогоднішня ситуація з контент-маркетингом франшизи може здатися постійним головним болем, якій не видно кінця, хороша новина в тому, що рішення є. Ви зможете слідувати декільком нашим додатковим рекомендаціям, щоб отримати найкращі результати від своїх зусиль.

Правильний підхід до контент-маркетингу франчайзингу

Перша порада – це взяти під контроль свої зусилля з контент-маркетингу. Це можна зробити за три простих кроки. Перший крок – вирішити, чи буде у кожної франшизи власний веб-сайт або субдомен. Оскільки це дуже корисна практика, більшість франчайзерів дійсно дотримуються цього підходу. Другий крок – вибрати частоту публікацій. У більшості випадків ідеально підходить 1-2 поста в тиждень плюс інформаційний бюлетень. Останній крок – переконатися, що всі учасники знають, що їм потрібно робити (а також те, на що їм не потрібно витрачати свій час).

Вибирайте майстер-рівень, але дозволяйте індивідуальний підхід

Друга порада, яка вам дуже допоможе – це централізоване відстеження всіх публікацій (мінімум в Google Таблиці). Причина, по якій це корисно, полягає в тому, що це дозволить забезпечити максимальне перехресне просування і забезпечити узгодженість бренду. Третя порада – покласти на окремих власників франшиз або їх менеджерів відповідальність за підготовку контенту. Створивши вичерпний посібник з цього питання, ви зможете дати своїм франчайзі можливість вирішувати цю задачу найбільш зручним для них способом.

Використовуйте SEO та соціальні мережі

Не тільки весь контент повинен бути належним чином оптимізований для пошукових систем, але також слід постійно використовувати інструменти просування в соціальних мережах. Оскільки як SEO, так і соціальні мережі використовуються регулярно, дуже корисно мати спеціального консультанта, який може тримати всіх в курсі поточних передових практик.

Нарешті, заохочуйте франчайзі проявляти ініціативу з генерування контенту, коли у них є час. Будь то гостьовий пост або інтерв’ю, ефект буде навіть від одного поста в місяць, який публікується безпосередньо від власника франшизи.

Якщо вам потрібна допомога експертів у створенні правильної стратегії в соціальних мережах для вашої франшизи, обов’язково подивіться, чим може допомогти компанія Franchise Capital.

 

Більше: Новини компанії  |  Календар заходів  |  Наш блог  |

Ми цінуємо вашу конфіденційність

Наш сайт використовує файли cookie для покращення комунікації з відвідувачами. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie та умовами використання даного сайту.