Завантаження...

Франшиза магазину Ale-Hop (Іспанія)

Історія франшизи Ale-Hop

Це молода мережа магазинів, яка пропонує нові модні товари, меблі, прикраси та подарунки, розроблені з використанням інноваційних ідей. Вона була створена в Іспанії у 1992 році Вісенте Грімальтом, хоча перший магазин був відкритий в 2001 році. Це компанія, яка набирає все більшу популярність і постійно збільшує кількість магазинів в Іспанії і Португалії. Ale-Hop відкрили більше 150 магазинів, понад 40 – по франшизі. Хоча компанія працює по моделі франчайзингу, її основна ціль – рости за рахунок власних магазинів.

  • Рік початку бізнесу: 1992
  • Рік початку франчайзингової діяльності: 2001
  • Штаб-квартира: Ондара, Аліканте, Іспанія
  • Приблизна кількість магазинів: 150
  • Кількість співробітників: понад 1 000 чоловік

Потенціал Ale-Hop

Це компанія, яка ще не досягла свого максимального потенціалу. Вона створила систему франчайзингу, в рамках якої працює понад 40 франшиз, але більше уваги приділяє власним магазинам. У 2013 році у Ale-Hop було всього 89 магазинів, а сьогодні – більше 150.

Це бренд, який за останні роки виріс і став відомим в Іспанії і Португалії. Мета компанії – відкривати від 15 до 25 магазинів в рік. Ale-Hop приділяє багато уваги власному асортименту, який сьогодні налічує більше 3 000 найменувань товарів.

Інформація про вартість Ale-Hop

Розмір необхідних інвестицій у відкриття франшизної точки буде залежати від розміру самого магазину. Загальна сума інвестицій становить 1 000 євро/м2. Як правило, мінімальна сума становить 75 000 євро в залежності від допомоги, яку надає Ale-Hop. Франчайзер буде відповідати за навчання, асортимент, маркування товарів і нерухомість. А також буде допомагати консультаціями на всіх етапах існування проекту.

Чи можу я відкрити франшизу Ale-Hop?

Так, ви можете відкрити магазин Ale-Hop, але поки тільки в Іспанії або Португалії. Компанія планує відкривати від 15 до 25 магазинів в рік і розширювати свій бізнес в першу чергу в цих країнах.

Навчання і підтримка Ale-Hop

Ale-Hop пропонує початкове і постійне навчання протягом усього процесу існування франшизи. Надає консультації з локації і дизайну. Команда Ale-Hop готує франчайзі до управління запасами і виконання інвентаризації. Вони надають частину обладнання у вигляді полиць, прилавків, аксесуарів і т.п.

Як подати заявку на франшизу Ale-Hop?

Необхідно перейти на https://en.ale-hop.org/con-3-51/ , заповнити форму.

 

Franchise Capital – міжнародне консалтингове агентство з повним спектром послуг в сфері франчайзингу, яке пропонує рішення «під ключ» від створення, маркетингу, продажу франшизи до навчання, бухгалтерських послуг, експорту франшизи на зовнішні ринки і аутсорсингу відділу франчайзингу. Ми завжди готові прийти вам на допомогу!

Більше: Новини компанії  |  Календар заходів  |  Наш блог  |

Ми цінуємо вашу конфіденційність

Наш сайт використовує файли cookie для покращення комунікації з відвідувачами. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie та умовами використання даного сайту.