Завантаження...

Франшиза фаст-фуду Fornetti (Форнетті)

Хочете дізнатися, як побудувати успішну франчайзингову мережу на звичайному стріт-фуді? Чому випічку Fornetti люблять більше ніж в 25 країнах світу? Тоді читайте захоплюючу історію про бренд Fornetti.

Початок шляху Fornetti

Історія бренду почалася в 1997 році в Угорщині, в невеликому містечку Кечкемет. Талановитий майстер – пекар Йожеф Палашті вирішив відкрити сімейний бізнес і переобладнав приватний будинок в пекарню.

Перш, ніж запустити власну міні-пекарню, Палашті тривалий час вивчав італійські рецепти і технології виготовлення хлібобулочних виробів. А потім раптом зрозумів, що хоче подарувати людям можливість насолоджуватися смачною випічкою з різними смаками і за доступною ціною. Так в Угорщині з’явилися перші пекарні з написом «Fornetti».

Розвиток Fornetti

Широкий асортимент, доступні ціни, завжди свіжа і надзвичайно ароматна випічка припала до смаку місцевим жителям. Попит на продукцію стрімко зростав і вже в 1999 році за допомогою франчайзингової системи компанія виходить на міжнародну арену. Міні-пекарні з’являються в Польщі, Хорватії, Словаччини, Болгарії.

FornettiВ Україні бренд з’явився у 2004 році, а вже через рік в Чернігівській області було відкрито підприємство FornettiУкраїна з виробництва напівфабрикатів випічки. На сьогоднішній день Fornetti залишається лідером з продажу листкової випічки в Україні. Практично в кожному регіоні країни є пекарні з вивіскою «Fornetti».

Основною спеціалізацією Fornetti є виробництво хлібобулочних виробів глибокої заморозки, а також виготовлення свіжої випічки.

На всіх виробничих підприємствах Fornetti сумлінно дотримуються всіх санітарноігієнічих норм. Вся продукція сертифікована відповідно до міжнародних норм.

Процес виробництва продукції повністю автоматизований. Щоб зберегти якість випічки і корисні компоненти, після виготовлення продукція надходить в камери шокової заморозки. А потім зберігаються при температурі мінус 20 градусів.

У міні-пекарнях Fornetti завжди можна купити свіжу випічку і за доступною ціною. Асортиментна лінійка змінюється кожен сезон, додаються нові начинки, смаки. До того ж споживачів завжди швидко обслуговують усміхнені продавці і надають високий сервіс. Саме це і приваблює клієнтів у всьому світі.

Особливості франшизи Fornetti

Основною перевагою франшизи є відносно низький поріг входу в бізнес. Інвестиції становлять від $5 700, при цьому паушальний платіж $1 000. Вагомий плюс – відсутність роялті та щомісячних рекламних відрахувань. Термін окупності бізнесу становить від 6 місяців.

Компанія пропонує партнерам декілька форматів співпраці:

  • STREET;Франшиза Fornetti
  • SHOP-in-SHOP.

У форматі STREET передбачено три варіанти: S, M, L. Перший варіант – найпростіший і швидкий спосіб запуску бізнесу. Він окупається через шість місяців. При цьому площа пекарні становить від 4-9 м2.

Формат M передбачає розміщення на площі від 1015 м2. Тут окупність становить 7 місяців.

Формат L – це вже повноцінне кафе, площею від 1650 м2. Термін окупності франчайзингової точки становить від 8 місяців. Реалізувати проект можна за 28 днів.Fornetti франшиза

SHOPinSHOP також представлений трьома варіантами: А, В, С. Такі пекарні можна розміщувати у великих супермаркетах, вокзалах, аеропортах, торговорозважальних центрах. Для запуску франчайзингової точки потрібно площа від 4 до 50 м2. Реалізувати франчайзинговий проект можна всього за 25 днів. При цьому термін окупності складає від 7 до 8 місяців.

В рамках співпраці, компанія Fornetti надає партнерам:

  • маркетингову підтримку;
  • готовий дизайнпроект;
  • пошук і навчання персоналу;
  • спеціальні ціни на закупівлю продукції;
  • чіткий фінансовий план;
  • фірмовий спеціалізований одяг;
  • пошук місця для локації;
  • спеціальне програмне забезпечення;
  • можливість отримати консультацію фахівців в будь-який час і день тижня;
  • швидку доставку продукції до шести разів на тиждень;
  • всебічну підтримку на всіх етапах ведення бізнесу.

Франчайзингова система Fornetti надає підприємцям можливість почати бізнес з мінімальними вкладеннями і ризиками і отримати прибуток вже після шести місяців плідної роботи.

Торгова марка Fornetti сьогодні

На даний момент, торгова марка відома в 26 країнах, компанія продовжує освоювати нові території. Кожен день майже два мільйони клієнтів віддають перевагу випічці Fornetti. Компанія входить в двадцятку найбільших франчайзерів Європи. Хочете стати власником власної пекарні і кожен день радувати клієнтів свіжою випічкою з високоякісних інгредієнтів? Тоді дійте!

Якщо ви хочете ближче познайомитися з франчайзингом – експерти компанії Franchise Capital дадуть відповіді на всі запитання.

👉Рекомендуємо: Каталог франшиз | Рейтинги франшиз | Кейси | Новини | Блог | Календар заходів

Ми цінуємо вашу конфіденційність

Наш сайт використовує файли cookie для покращення комунікації з відвідувачами. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie та умовами використання даного сайту.