Завантаження...

10 кращих франшиз вересня 2020 року. Рейтинг FRANCHISE CAPITAL

Рейтинг ТОП-10 франшиз вересня 2020 року за версією відвідувачів і експертів сайту FRANCHISE CAPITAL виглядає наступним чином:

  1. ↑ Маленька Пекарня
  2. ↑ Экспресс Стрижка
  3. ↓ Perfect Balance
  4. ↑ BEAUTY PROF
  5. ↓ Вікна Perfect
  6. + АнтиШкола Английского Space Deer
  7. + ZakazBuketov
  8. ↓ Супкультура
  9. ↑ Muzcool
  10. ↓ Burger Сlub

Давайте розберемося, що це за проекти?

№ 1.

Франшиза Маленька Пекарня – мережа невеликих пекарень повного циклу виробництва, де безпосередньо на місці і в присутності відвідувачів замішують і випікають якісну і дійсно смачну випічку. Будь-який клієнт зможе переконатися на власні очі в якості та свіжості випічки завдяки обладнанню в пекарні відкритого типу! Така ексклюзивна пропозиція створить особливу атмосферу у вашій пекарні, приверне відвідувачів, охочих поспостерігати за процесом приготування і випічки здоби, і насолодитися божественним ароматом і смаком свіжоспеченої продукції.

№ 2.

Франшиза Экспресс Стрижка – мережа перукарських з інноваційною технологією збирання робочого місця, дезінфекції інструментів і поверхонь, сухий стрижки. «Экспресс Стрижка» – це ноу-хау на ринку індустрії краси в перукарському мистецтві. «Экспресс Стрижка» була розроблена на початку 2013 року на базі мережі перукарських салонів «Гармонія», які успішно розвиваються в індустрії краси з 2005 року. На сьогодні, в мережі працює більше 100 салонів, які представлені в 5 країнах світу (Україна, РФ, Казахстан, Польща і Чехія).

№ 3.

Франшиза Perfect Balance – стрімко зростаючий проект, який успішно себе зарекомендував на ринку здорового харчування в декількох країнах. Основна спеціалізація – це інноваційний сервіс доставки здорового харчування, який відповідає потребам кожного клієнта. Проект допомагає людям заощадити час на приготуванні і підрахунку калорій, пропонуючи їм здорову і зручну альтернативу. Високий рівень якості та сервісу роблять Perfect Balance незамінним помічником для тих, хто прагне здорового способу життя.

№ 4.

Франшиза BEAUTY PROF – національний дистриб’ютор професійної косметики та обладнання для перукарів, візажистів, бровистів, спеціалістів манікюра та педикюра. Компанія успішно розвиває власну мережу бутиків, яка складається з 31-го об’єкта торгівлі (станом на вересень 2020 року), інтернет магазин, дилерську мережу та ексклюзивно розвиває бренди власного імпорту.

№ 5.

Франшиза Вікна Perfect – концепція фірмового салону вікон та дверей «Вікна Perfect». Це партнерство у реалізації вікон, дверей, розсувних систем та супутніх товарів. За 16 років досвіду на ринку PERFECT переконався, що це стабільно зростаюча високомаржинальна сфера бізнесу, яка дозволяє салонам вікон отримувати високі прибутки при доступних інвестиціях. Налагоджені бізнес-процеси, бездоганна репутація бренду, найвища якість продукції та безцінний досвід – ключові фактори успіху франшизи PERFECT.

№ 6.

Франшиза АнтиШкола Английского Space Deer – революційний проект в сфері мовних шкіл. Це навчання без парт і нудних домашніх завдань. У проекті реалізовані програми занять для дорослих і дітей: все продумано так, щоб ваша АнтиШкола не простоювала ніколи. Ви отримуєте 5 дорослих програм і 8 дитячих + тематичні програми на літо і короткі сезони.

№ 7.

Франшиза ZakazBuketov – мультибрендова комплексна ліцензія мережі квіткових є першою в своєму роді. ZakazBuketov.KZ «упакували» франшизу згідно з усіма вимогами сучасного франчайзингу. У програмі постаралися створити такі умови, при яких партнерам працювати буде максимально комфортно, зручно і найголовніше прибутково. Найцінніше і важливе в проекті ZakazBuketov – це досвід і знання, завдяки яким бізнесменові буде простіше просувати свій продукт. Методом проб і помилок команда прорахувала всі можливі ризики і вже знайшла методи вирішення будь-якого з можливих негараздів. У ZakazBuketov процес оформлення замовлення до моменту вручення самого букета відточений «від» і «до» і не потребує будь-яких втручань у механіку бізнесу. Система ведення бізнесу може похвалитися повною автоматизацією управління і впорядкованістю.

№ 8.

Франшиза Супкультура (міжнародна ТМ Soupculture) – франчайзингова мережа кафе здорового харчування, орієнтована на усвідомлене споживання та екологічність. “Супкультура” створила новий унікальний продукт на ринку швидкого харчування – крем-суп в їстівному стакані. Такий винахід вивів формат вуличної їжі на новий рівень, дозволяючи вживати суп «на ходу».

№ 9.

Франшиза MUZCOOL – альтернативна музична школа з індивідуальним підходом, дружньою музичною тусовкою та приємною атмосферою, в основі якої лежить практичний підхід та проектне навчання. Франчайзинговий пакет включає в себе всю інформацію, необхідну для запуску аналогічної школи у Вашому місті, допомогу професійної команди на всіх етапах відкриття і при подальшій її роботі, авторську методику навчання.

№ 10.

Франшиза Burger Сlub – крафтова бургерна! Міжнародна мережа за плечима якої досвід відкриття понад 170 закладів в 8 країнах світу. Проект постійно рухається вперед, покращуючи смак, технології, зовнішній вигляд ресторанів. Так в 2017 році з’явилися заклади мережі нового покоління в яких був доданий ряд яскравих відмінностей і інновацій.

Вітаємо всіх учасників рейтингу! І бажаємо їм успіху в розвитку франчайзингового напряму!

FRANCHISE CAPITAL – міжнародне консалтингове агентство з повним спектром послуг в сфері франчайзингу, яке пропонує рішення «під ключ» від створення, маркетингу, продажу франшизи до навчання, бухгалтерських послуг, експорту франшизи на зовнішні ринки і аутсорсингу відділу франчайзингу. Ми завжди готові прийти вам на допомогу!

Рекомендуємо: Каталог франшиз  |  Рейтинги франшиз  |  Кейси  |  Новини  |  Блог  |  Календар заходів

Ми цінуємо вашу конфіденційність

Наш сайт використовує файли cookie для покращення комунікації з відвідувачами. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie та умовами використання даного сайту.